پنجشنبه 27 مهر 1396

قیمت تخم مرغ    تاریخ 1396/03/28   پایه تهران - حداقل :  32000    حداکثر 34000  ریال

 

 

یادداشت روز شماره 56

برخي تخم مرغ‌ هاي شانه‌ اي پاستوريزه شده ‌اند و تاريخ انقضاء دارند.؟ادامه

 

 

 

 

 


app test

app test 2

یادداشت روز شماره 50

چربي ها:
 10.8 درصد تخم مرغ را چربي تشكيل مي دهد كه در زرده آن وجود دارد و كمتر از 0.05 درصد آن در سفيده موجود است  بر اساس تحقيقات بعمل آمده  11 درصد اسيدهاي چرب تخم مرغ از نوع اسيدهاي چرب غيراشباع پلي( با چند باند دوگانه)، 44 درصد از نوع اسيدهاي چرب غيراشباع مونو( با يك باند دوگانه)و 29 درصد از نوع اسيدهاي چرب اشباع است.

 

یادداشت روز شماره 51 

از ميان تخم مرغ‌ هاي صنعتي و محلي شما مصرف کدام يک را توصيه مي ‌کنيد؟ آيا ارزش غذايي اين دو متفاوت است؟

تخم مرغ‌ هاي سنتي از نظر ما خيلي تاييد شده نيستند چون در سيستم سنتي، مرغ آلودگي ‌هاي سالمونلايي را به همراه داشته و اين موضوع سبب آلوده شدن تخم مرغ مي ‌شود. آنچه مورد تاييد ماست، تخم مرغي است که شناسنامه دارد؛ يعني محل توليد، زمان توليد و مجوز مصرف آن از سوي سازمان دامپزشکي کشور تاييد شده باشد و آدرس توليد‌ کننده‌اش معلوم باشد. تخم مرغ‌ هاي بي ‌شناسنامه چندان تاييد شده نيستند.

 

یادداشت روز شماره 53

 

برخي تخم مرغ‌ ها زرده پررنگ‌ تري دارند؛ چرا؟

رنگ زرده به نوع تغذيه مرغ بستگي دارد. هر چه قدر مواد رنگدانه ‌اي زرد در تغذيه مرغ بيشتر به کار رود، رنگ زرده ُپررنگ ‌تر مي ‌شود. تخم مرغ‌ هاي سنتي و رسمي زرده ‌شان پُررنگ ‌تر است؛ چون مرغ ته سفره را مي ‌خورد و مواد غذايي مختلفي جذب مي‌ کند ولي در تخم مرغ‌ هاي صنعتي نيز گاهي به صورت مصنوعي رنگدانه‌ به تغذيه مرغ اضافه مي‌ شود. اين که بعضي تخم مرغ‌ ها زرد رنگ‌ تر است هيچ مشکلي از نظر تغذيه ‌اي ندارد.

 

یادداشت روز شماره 54

مصرف چند تخم مرغ در هفته خوب است؟

آن طور که بيشتر کارشناسان تغذيه و متخصصان بحث تخم مرغ با هم اتفاق نظر دارند، مصرف هفته‌اي 3 عدد تخم مرغ توصيه مي ‌شود. برخي مراجع و کتاب ‌ها مصرف روزي يک عدد تخم مرغ را هم سفارش مي ‌کنند اما به ‌طور کل، من هم همان 3 عدد در هفته را بهتر مي ‌دانم.

یادداشت روز شماره 55

بيشتر مردم معتقدند تخم مرغ‌ هاي دو زرده مقوي ‌ترند اما مرغداري ‌ها مي‌ گويند تخم مرغ‌ ها وقتي دو زرده مي‌ شود که مرغ در شرايط استرس ‌زا قرار بگيرد. کدام عقيده صحيح است؟

دو زرده بودن نه به معني خوب بودن است نه به معني بد بودن؛ بلکه صرفا يک ويژگي ژنتيکي است مثل يک خانمي که دوقلو مي ‌زايد! دو زرده بودن تخم مرغ ويژگي ژنتيکي مرغ است. مرغداري ‌هاي صنعتي چندان تمايلي به دو زرده بودن تخم مرغ ندارند چون در اين صورت تخم مرغ درشت ‌تر شده و چيدمان آن در کارتن و حمل و نقل آن مشکل‌ تر است و احتمال شکستگي افزايش مي‌ يابد. تخم مرغ‌هاي دو زرده در مرغداري ‌ها جدا شده و معمولا به مصرف کارکنان مي ‌رسد!

 

یادداشت روز شماره 56

برخي تخم مرغ‌ هاي شانه‌ اي پاستوريزه شده ‌اند و تاريخ انقضاء دارند.

تخم مرغ‌ هاي پاستوريزه در کارخانه‌ شکسته شده، محتويات آن پاستوريزه شده و بيشترين کاربرد آن در صنعت است و در شيريني ‌سازي يا در تهيه سُس مايونز به کار مي ‌رود. تخم مرغ ‌هايي که مصرف خانگي دارند، تخم مرغ‌ هاي طبيعي هستند که پاستوريزه نشده و فقط تاريخ مصرف دارند.

 

 

                                        


 


1 2 3 4 5 6





 

 

فرم  تست آپلود عکس 
 

نحوه آشنایی شما با سایت؟
دوستان
جستجو در اینترنت
دفتر اتحادیه

  بازديد کل : 1662625 نفر   - 186498 ip   بازديد امروز : 1670 نفر   - 340 ip   بازديد ديروز : 2063 نفر   - 485 ip   آنلاين : 13 نفر
Copyright Notice ©   mihanunion.ir   All Rights Reserved .